Uusimmat uutiset

09.09.2022

Kontinkankaan kappeli sai uuden käyttötarkoituksen korjaustöiden myötä

          Kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta itään sijaitseva...

Lue lisää

02.06.2022

OULUN KAUPPAHALLIN PERUSKORJAUSTYÖLLE KUNNIAMAININTA KANSAINVÄLISESSÄ GRAND PRIX CASALGRANDE PADANA -KILPAILUSSA

Arkkitehtitoimisto Laatio Oy on palkittu 12:tta kertaa järjestetyssä...

Lue lisää

19.05.2022

Vaasan Niemelän kortteli täydentyy

Vaasan rakennuslautakunta on myöntänyt rakennusluvan 13.5.2022 Niemelän...

Lue lisää

19.05.2022

Asunto oy Kokkolan Niemenkulma on valmistunut

Kokkolan ydinkeskustaan rakennettu kahden asuinkerrostalon kokonaisuus on...

Lue lisää

17.09.2010

Uudistunut Stockmann Herkku on avautunut Helsingin tavaratalossa

Stockmann Herkku on avautunut täysimittaisena uudistetuissa tiloissa mittavan Stockmannin Kasvu -projektin viimeisenä vaiheena. Herkkumyymälän pinta-ala on yli kaksinkertaistunut. Uusi Herkku on keskitetty samaan tasoon siten, että se levittäytyy vanhan tavaratalon ja Keskuskadun alta Akateemisen kirjakaupan alapuolisiin tiloihin asti. Erikoisuutena Herkkumyymälässä ovat laatuaan Suomen ensimmäiset ruokamyymälässä sijaitsevat bistro ja café. Herkun ja Alkon vieressä näköalatasanteella on myös uusi Quick-bistro. Valmistumisvaiheessa olevalta Keskuskadun kävelykadun osalta pääsee suoraan tavaratalon uuden Deli-osaston kautta liukuportaita pitkin Herkkuun. Yhteensä Herkussa ja Alkossa on 5000 m2 myymälätilaa.

Kymmenen vuotta kestäneen suunnittelu- ja rakentamisvaiheen viimeinen osa käsittää kaikkiaan 14 000 m2 kellaritiloja neljän kiinteistön ja Keskuskadun alapuolella. Herkkumyymälän lisäksi valmistui tavaratalon vanhan osan kellariin elektroniikkaosaston laajennus, Argos-osan kellaritilan uudistaminen sekä uudet myymälätilat ja katutason yhdistävä porrasyhteys. Alempiin kellareihin on toteutettu tavaratalon uudet modernit henkilöstötilat sekä myymälöiden tausta- ja huoltotiloja entisiin pysäköintihalleihin. Tavaratalon huippumoderni huoltokeskus otettiin käyttöön 2009. Huoltopiha louhittiin 35 m syvyyteen maanpinnasta.

Toimistomme on suunnitellut kohteen peruskorjauksen ja muutostyöt sekä toiminut pääsuunnittelijana. Olemme myös osallistuneet hankkeen haastavaan vaiheistus-, työmaa- ja kaupalliseen suunnitteluun.

Kysymyksiä myymäläsuunnittelusta? Soita Weikko Kotilalle (050 3149 313), Pekka Laatiolle (050 – 3149 303) tai Päivi Aholalle (050 – 3149 307)!

Kuvia uudesta STOCKMANN-HERKUSTA! (kuvio.com)