Uusimmat uutiset

24.10.2019

Wärtsilän toimitalohanke Powergate II Vaasassa valmistunut

Vaasa Airport Parkin yrityspuiston alueelle sijoittuva Powergate II -hanke on...

Lue lisää

29.04.2019

Seinäjoen uusi Keskustori on otettu käyttöön

Seinäjoen uuden Keskustorin avajaisia vietettiin lauantaina 27.4.  Uusi tori-...

Lue lisää

25.03.2019

As.oy Vaasan Silvia Bostads Ab on valmistunut

  Uusi 7-kerroksinen asuinkerrostalo Vaasan Silvia sijoittuu Koulukadulle...

Lue lisää

23.08.2018

Wärtsilä Smart Technology Hub

Wärtsilä -konsernin uusi innovaatio- ja tuotantokeskus rakennetaan Vaasan...

Lue lisää

17.09.2010

Uudistunut Stockmann Herkku on avautunut Helsingin tavaratalossa

Stockmann Herkku on avautunut täysimittaisena uudistetuissa tiloissa mittavan Stockmannin Kasvu -projektin viimeisenä vaiheena. Herkkumyymälän pinta-ala on yli kaksinkertaistunut. Uusi Herkku on keskitetty samaan tasoon siten, että se levittäytyy vanhan tavaratalon ja Keskuskadun alta Akateemisen kirjakaupan alapuolisiin tiloihin asti. Erikoisuutena Herkkumyymälässä ovat laatuaan Suomen ensimmäiset ruokamyymälässä sijaitsevat bistro ja café. Herkun ja Alkon vieressä näköalatasanteella on myös uusi Quick-bistro. Valmistumisvaiheessa olevalta Keskuskadun kävelykadun osalta pääsee suoraan tavaratalon uuden Deli-osaston kautta liukuportaita pitkin Herkkuun. Yhteensä Herkussa ja Alkossa on 5000 m2 myymälätilaa.

Kymmenen vuotta kestäneen suunnittelu- ja rakentamisvaiheen viimeinen osa käsittää kaikkiaan 14 000 m2 kellaritiloja neljän kiinteistön ja Keskuskadun alapuolella. Herkkumyymälän lisäksi valmistui tavaratalon vanhan osan kellariin elektroniikkaosaston laajennus, Argos-osan kellaritilan uudistaminen sekä uudet myymälätilat ja katutason yhdistävä porrasyhteys. Alempiin kellareihin on toteutettu tavaratalon uudet modernit henkilöstötilat sekä myymälöiden tausta- ja huoltotiloja entisiin pysäköintihalleihin. Tavaratalon huippumoderni huoltokeskus otettiin käyttöön 2009. Huoltopiha louhittiin 35 m syvyyteen maanpinnasta.

Toimistomme on suunnitellut kohteen peruskorjauksen ja muutostyöt sekä toiminut pääsuunnittelijana. Olemme myös osallistuneet hankkeen haastavaan vaiheistus-, työmaa- ja kaupalliseen suunnitteluun.

Kysymyksiä myymäläsuunnittelusta? Soita Weikko Kotilalle (050 3149 313), Pekka Laatiolle (050 – 3149 303) tai Päivi Aholalle (050 – 3149 307)!

Kuvia uudesta STOCKMANN-HERKUSTA! (kuvio.com)