Uusimmat uutiset

29.04.2019

Seinäjoen uusi Keskustori on otettu käyttöön

Seinäjoen uuden Keskustorin avajaisia vietettiin lauantaina 27.4.  Uusi tori-...

Lue lisää

25.03.2019

As.oy Vaasan Silvia Bostads Ab on valmistunut

  Uusi 7-kerroksinen asuinkerrostalo Vaasan Silvia sijoittuu Koulukadulle...

Lue lisää

23.08.2018

Wärtsilä Smart Technology Hub

Wärtsilä -konsernin uusi innovaatio- ja tuotantokeskus rakennetaan Vaasan...

Lue lisää

29.03.2018

Seinäjoen Toriparkki on otettu käyttöön

  Seinäjoen Keskustorin pysäköintilaitos on valmistunut ja avajaisia...

Lue lisää

12.10.2017

Toimitilauudistuksia Kirjatalossa

Alvar Aallon suunnittelemassa Kirjatalossa Helsingin Pohjoisesplanadilla avattiin vuosi sitten UMA-coworking toimitila. Tilan on vuokrannut ja toteuttanut perinteikkään Akateemisen Kirjakaupan kirjasalin ylemmälle parvelle oululainen Technopolis –kiinteistöyhtiö. Technopoliksen ensimmäinen UMA-konseptin mukainen toimitila sai niin suuren suosion, että tilaa laajennettiin Kirjatalon toimistosiipeen kuluvan vuoden keväällä.
UMA-konseptin toteutuminen yhteen maailman merkittävimpiin kuuluvaan moderniin sisätilaan onnistui ennakkoluulottomalla asenteella niin kiinteistönomistajan, rakennussuojeluviromaisen kuin Alvar Aalto -säätiön asiamiehen taholtakin.
Kirjakaupan taustaäänet ja atrium kattoikkunoineen muodostavat coworking –tilaan ainutlaatuisen ilmapiirin. Asiakastyytyväisyysmittauksissa työympäristö onkin saanut poikkeuksellisen hyvän NPS-mittauslukeman 71 (normaalisti keskisarvo 21).
Toimistomme on suunnitellut Technopolikselle sen ensimmäisistä tiloista alkaen yli 200 000 m2 toimitiloja 30 vuoden aikana. Stockmannille olemme suunnitelleet paitsi Helsingin tavaratalon laajaa laajennus- ja muutostyötä myös Alvar Aallon suunnitteleman ja asemakaavalla suojellun Kirjatalon uudistamisen. Töiden vastuuhenkilöinä ovat toimistossamme olleet arkkitehdit Mats Klockars, Weikko Kotila sekä Hanna Kangas.

lisätietoja toimitilakonsepteista Rakennuslehti nro 27 9/2017