Uusimmat uutiset

29.04.2019

Seinäjoen uusi Keskustori on otettu käyttöön

Seinäjoen uuden Keskustorin avajaisia vietettiin lauantaina 27.4.  Uusi tori-...

Lue lisää

25.03.2019

As.oy Vaasan Silvia Bostads Ab on valmistunut

  Uusi 7-kerroksinen asuinkerrostalo Vaasan Silvia sijoittuu Koulukadulle...

Lue lisää

23.08.2018

Wärtsilä Smart Technology Hub

Wärtsilä -konsernin uusi innovaatio- ja tuotantokeskus rakennetaan Vaasan...

Lue lisää

29.03.2018

Seinäjoen Toriparkki on otettu käyttöön

  Seinäjoen Keskustorin pysäköintilaitos on valmistunut ja avajaisia...

Lue lisää

22.09.2011

Stockmannin Q-Park on voittanut arvostetun kilpailun

Stockmann Q-Park voitti kansainvälisen European Parking Associationin (EPA) myöntämän European Parking Award -palkinnon sarjassa "Uudet pysäköintihallit".

EPA -palkinto jaetaan joka toinen vuosi neljässä eri kategoriassa: uudet pysäköintilaitokset, uudistetut pysäköintilaitokset, katupysäköinti ja innovatiiviset pysäköintiratkaisut. Palkinto jaettiin nyt viidettätoista kertaa ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun suomalainen pysäköintilaitos pääsi finaalikolmikkoon. Osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä.

Laadukkaan viimeistelyn lisäksi Stockmann Q-Park-pysäköintilaitoksen eroavaisuudet eurooppalaisiin kilpakumppaneihinsa verrattuna ovat mm. peruskallioon louhitut avarat tilat ja keskustan huoltotunneli, jonka kautta lännestä saapuva liikenne välttää ruuhkan sekä edesauttaa autotonta keskustaa osana kestävää kaupunkikehitystä.

Q-Park Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Sirelius: "Suurin kiitoksemme menee Stockmannille heidän luottamuksestaan Q-Parkin laatukonseptiin ja yhteistyöhömme. Kiitoksemme kuuluu myös Helsingin kaupungille heidän pitkäjänteisestä kehitystyöstään keskustan maanalaisen kaavan toteuttamisen hyväksi. Tämä merkittävä saavutus vahvistaa, että Q-Park on laadun edelläkävijä niin Suomessa kuin Euroopassakin."

Stockmann Q-Parkin pää- ja arkkitehtisuunnittelu tehtiin toimistossamme Stockmannin Helsingin tavaratalon suunnittelun yhteydessä.

Lisätietoja: http://www.q-park.fi/