Uusimmat uutiset

19.05.2022

Vaasan Niemelän kortteli täydentyy

Vaasan rakennuslautakunta on myöntänyt rakennusluvan 13.5.2022 Niemelän...

Lue lisää

19.05.2022

Asunto oy Kokkolan Niemenkulma on valmistunut

Kokkolan ydinkeskustaan rakennettu kahden asuinkerrostalon kokonaisuus on...

Lue lisää

18.08.2021

UKI ja Laatio yhteen

Arkkitehtitoimisto Laatio Oy:n toimitusjohtaja Weikko Kotila, UKI Arkkitehdit...

Lue lisää

30.01.2020

As.oy Espoon Horisontti ja As.oy Espoon Tyyrpuuri otettiin käyttöön vuoden vaihteessa

Kahden asuinkerrostalon muodostama, juuri valmistunut kokonaisuus sijoittuu...

Lue lisää

22.09.2011

Stockmannin Q-Park on voittanut arvostetun kilpailun

Stockmann Q-Park voitti kansainvälisen European Parking Associationin (EPA) myöntämän European Parking Award -palkinnon sarjassa "Uudet pysäköintihallit".

EPA -palkinto jaetaan joka toinen vuosi neljässä eri kategoriassa: uudet pysäköintilaitokset, uudistetut pysäköintilaitokset, katupysäköinti ja innovatiiviset pysäköintiratkaisut. Palkinto jaettiin nyt viidettätoista kertaa ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun suomalainen pysäköintilaitos pääsi finaalikolmikkoon. Osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä.

Laadukkaan viimeistelyn lisäksi Stockmann Q-Park-pysäköintilaitoksen eroavaisuudet eurooppalaisiin kilpakumppaneihinsa verrattuna ovat mm. peruskallioon louhitut avarat tilat ja keskustan huoltotunneli, jonka kautta lännestä saapuva liikenne välttää ruuhkan sekä edesauttaa autotonta keskustaa osana kestävää kaupunkikehitystä.

Q-Park Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Sirelius: "Suurin kiitoksemme menee Stockmannille heidän luottamuksestaan Q-Parkin laatukonseptiin ja yhteistyöhömme. Kiitoksemme kuuluu myös Helsingin kaupungille heidän pitkäjänteisestä kehitystyöstään keskustan maanalaisen kaavan toteuttamisen hyväksi. Tämä merkittävä saavutus vahvistaa, että Q-Park on laadun edelläkävijä niin Suomessa kuin Euroopassakin."

Stockmann Q-Parkin pää- ja arkkitehtisuunnittelu tehtiin toimistossamme Stockmannin Helsingin tavaratalon suunnittelun yhteydessä.

Lisätietoja: http://www.q-park.fi/