Uusimmat uutiset

18.08.2021

UKI ja Laatio yhteen

Arkkitehtitoimisto Laatio Oy:n toimitusjohtaja Weikko Kotila, UKI Arkkitehdit...

Lue lisää

30.01.2020

As.oy Espoon Horisontti ja As.oy Espoon Tyyrpuuri otettiin käyttöön vuoden vaihteessa

Kahden asuinkerrostalon muodostama, juuri valmistunut kokonaisuus sijoittuu...

Lue lisää

20.01.2020

As.oy Helsingin Jalopähkinä on valmistunut

Helsingin Pukinmäen kaupunginosaan rakennettu uusi kerrostalo on otettu...

Lue lisää

04.12.2019

As.oy Oulun Puistolinna otettu käyttöön

Heinäpään rakennuskanta uusiutuu ja jatkaa täydentymistään. 1960-luvulla...

Lue lisää

22.09.2011

Stockmannin Q-Park on voittanut arvostetun kilpailun

Stockmann Q-Park voitti kansainvälisen European Parking Associationin (EPA) myöntämän European Parking Award -palkinnon sarjassa "Uudet pysäköintihallit".

EPA -palkinto jaetaan joka toinen vuosi neljässä eri kategoriassa: uudet pysäköintilaitokset, uudistetut pysäköintilaitokset, katupysäköinti ja innovatiiviset pysäköintiratkaisut. Palkinto jaettiin nyt viidettätoista kertaa ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun suomalainen pysäköintilaitos pääsi finaalikolmikkoon. Osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä.

Laadukkaan viimeistelyn lisäksi Stockmann Q-Park-pysäköintilaitoksen eroavaisuudet eurooppalaisiin kilpakumppaneihinsa verrattuna ovat mm. peruskallioon louhitut avarat tilat ja keskustan huoltotunneli, jonka kautta lännestä saapuva liikenne välttää ruuhkan sekä edesauttaa autotonta keskustaa osana kestävää kaupunkikehitystä.

Q-Park Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Sirelius: "Suurin kiitoksemme menee Stockmannille heidän luottamuksestaan Q-Parkin laatukonseptiin ja yhteistyöhömme. Kiitoksemme kuuluu myös Helsingin kaupungille heidän pitkäjänteisestä kehitystyöstään keskustan maanalaisen kaavan toteuttamisen hyväksi. Tämä merkittävä saavutus vahvistaa, että Q-Park on laadun edelläkävijä niin Suomessa kuin Euroopassakin."

Stockmann Q-Parkin pää- ja arkkitehtisuunnittelu tehtiin toimistossamme Stockmannin Helsingin tavaratalon suunnittelun yhteydessä.

Lisätietoja: http://www.q-park.fi/