Uusimmat uutiset

24.10.2019

Wärtsilän toimitalohanke Powergate II Vaasassa valmistunut

Vaasa Airport Parkin yrityspuiston alueelle sijoittuva Powergate II -hanke on...

Lue lisää

29.04.2019

Seinäjoen uusi Keskustori on otettu käyttöön

Seinäjoen uuden Keskustorin avajaisia vietettiin lauantaina 27.4.  Uusi tori-...

Lue lisää

25.03.2019

As.oy Vaasan Silvia Bostads Ab on valmistunut

  Uusi 7-kerroksinen asuinkerrostalo Vaasan Silvia sijoittuu Koulukadulle...

Lue lisää

23.08.2018

Wärtsilä Smart Technology Hub

Wärtsilä -konsernin uusi innovaatio- ja tuotantokeskus rakennetaan Vaasan...

Lue lisää

02.06.2016

Kulmaleverin torni sai rakennusluvan

Oulun rakennuslautakunta myönsi 11.5.2016 rakennusluvan Oulun Heinäpäässä sijaitsevan Isokatu 87:n asuinkorttelin 1. rakennusvaiheelle. Puistokadun ja Limingantien kulmaan sijoittuvan tontin ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan 16-kerroksinen asuinrakennus ja 112-paikkainen maanalainen paikoitushalli. As. Oy Oulun Puistovahdissa on 95 asuntoa, ja sen maantasokerroksessa liiketilaa. Kerrosalaa on yht. n. 7200 kem2 ja tilavuutta n. 40000 m3.

Julkisivun kevyen, pyöreän ulkopinnan muodostavat värilasista tehdyt parvekekaiteet, parvekelasitukset siroine hopeansävyisine välisäleikköineen sekä kerrosten väliset alumiinikaistat. Parvekekaiteissa on käytetty harmaata ja keltaista värilasia. Tornin 3-kerroksisesta jalustaosasta alkavat valkoiset ja tummanharmaat betoniosat jatkuvat kevyen ulkokuoren sisältä kuultavina aina kattokerrokseen saakka. Tornin alaosassa on lisäksi käytetty valkoista graafista betonia. Valaistuina tornin julkisivut toimivat maamerkkinä myös pimeällä.

Pistetaloratkaisun ansiosta asuntopohjat avautuvat valoisina ja toimivina moneen ilmansuuntaan. Ylimmän kerroksen asunnoissa on kattoterassit ja puolilämpimät parvekkeet.

Hankkeen 1. vaiheen rakentaminen alkaa syksyllä 2016. Toisessa rakennusvaiheessa toteutetaan 5-kerroksinen asuintalo-osa liiketiloineen, As Oy Puistokartano.

Pääsuunnittelijana toimii toimistossamme arkkitehti SAFA, TkL Jukka Laaksonen.